Ned. mar 26th, 2023

Topola live

Pratite aktuelna dešavanja

Sastanak sa predstavnicima taksista

1 min read
Read Time1 Minute, 4 Seconds

Dana 11.03.2020. godine u 10 časova u prostorijama Opštine Aranđelovac – Maloj sali Skupštine opštine Aranđelovac održan je sastanak između predstavnika Opštine Aranđelovac i predstavnika registrovanih taksi prevoznika, kojim je predsedavao predsednik opštine Bojan Radović.

Tema sastanka, koji je iniciran na zahtev taksi prevoznika, je rešavanje problema „divljih“ taksi prevoznika.

Zaključeno je da se pojačaju aktivnosti inspekcijskih službi kroz vršenje vanrednih inspekcijskih nadzora i sankcionisanje „divljih“ taksi prevoznika, koji svojim delovanjem otežavaju rad taksi prevoznika koji svoju delatnost obavljaju u skladu sa Zakonom i opštinskim Odlukama.

Na sastanku je bilo govora i o problemima koji izazivaju nesavesni vozači koji parkiraju svoja vozila na javnim površinama – trotoarima.

U narednom periodu komunalni i saobraćajni inspektori Odeljenja za inspekcijske poslove Opštinske uprave Opštine Aranđelovac obavljaće pojačan nadzor nad parkiranjem vozila na trotoarima, kao i nezakonitom obavljanju taksi-prevoza.

Apeluje se na građane da svoja vozila ne ostavljaju na trotoarima, već isključivo na mestima koja su predviđena i obeležena kao parking-mesta, čime će izbeći plaćanje novčanih kazni.
Takođe, apeluje se da građani ubuduće ne koriste usluge neregistrovanih (divljih) taksi-prevoznika, koji nemaju registarske oznake koje se završavaju slovima „TX“.

0 0

About Post Author

admin

0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.