Ned. mar 26th, 2023

Topola live

Pratite aktuelna dešavanja

Obaveštenje

1 min read
Read Time57Seconds

Nakon sednice štaba za vanredne situacije Opštine Aranđelovac održane u ponedeljak 16. marta u 15:00 časova donete su sledeće odluke, koje će važiti od utorka 17. marta 2020. godine:

Ograničava se rad ugostiteljskih objekata, kladionica, trgovina i drugih lokala na period od 08:00 do 20:00 časova, osim klubova penzionera, čiji se rad potpuno obustavlja.

U radu Opšte bolnice u Aranđelovcu neće biti obavljanja redovnih kontrola, osim hitnih intervencija. Po potrebi biće uspostavljena redovna telefonska linija i posebna ambulanta koja će primati samo pacijente sa respiratornim problemima i simptomima korona virusa.

Za vreme trajanja vanrednog stanja, od 17. marta pa do ukidanja pomenutih mera biće redukovan javni prevoz na nivo reda vožnje za vreme školskog raspusta.

Šalteri javnih službi neće raditi. Apeluje se na građane da ne dolaze u prostorije javnih službi, da se drže preporuka i naredbi Vlade Republike Srbije. Građanima populacije starije od 60 godina i svima koji imaju zdravstvene probleme se preporučuje da bez posebne potrebe ne izlaze van domova.

Pozivamo sve da se odgovorno ponašaju i pridržavaju propisanih mera od strane nadležnih državnih organa.

0 0

About Post Author

admin

0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.